Menü
Sosyal Medya

Değirmencilik Eğitimi


 21-22-23 Mart 2019
SERTİFİKALI DEĞİRMENCİLİK EĞİTİMİ
(Tahıl-Un ve Yem Değirmenciliği)

 
  Yer

 

TABADER tarafından organize edilen "Sertifikalı Değirmencilik Eğitimi", 21-23 Mart tarihleri arasında İDMA Fuarı'yla eş zamanlı olarak, İstanbul Fuar Merkezi (İFM) alanındaki Seminer Salonlarında gerçekleştirilecektir.

-

  Eğitim Alanı

 

Teknik Eğitim Alanı: İDMA Fuar Alanı
Demo Alanı: Eğitim Salonları ve/veya Fuar Alanı

-
  Hedef Kitle  

Un ve yem üreten fabrikaların sahipleri, yöneticileri ve teknik personeli

-
  Kayıt Ücreti: 500 TL (Öğrenciler için 250 TL)
-

  Detaylar

 

• Dersler, UN ve YEM olmak üzere 2 farklı sektöre yönelik olarak planlanmıştır.
• Eğitimin ilk günü tek salonda her iki alanı da kapsayan genel konularda eğitimler verilecek, sonraki 2 gün ise alanlara özel dersler, 2 farklı salonda ayrı olarak verilecektir.
• Sektörün önde gelen teknoloji üretici ve tedarikçilerinin temsilcileri ile alanında uzman akademisyenler tarafından verilecek dersler, fuar alanında, katılımcı firmalar tarafından yapılacak demolarla da desteklenecektir.

TABADER-TAHIL VE UN DEĞİRMENCİLİĞİ GRUBU EĞİTİM PROGRAMI  •  SALON 1


S
AATLER

1. GÜN: 21 Mart 2019
Giriş ve Ortak Alanlar Eğitimi
SALON 1

KONU BAŞLIKLARI

2. GÜN: 22 Mart 2019
Alanlara Özel Eğitimler
SALON 1

KONU BAŞLIKLARI

3. GÜN: 23 Mart 2019
Alanlara Özel Eğitimler
SALON 1

KONU BAŞLIKLARI

09:30 – 10:15

Tahıl ve Yem Sektörü Dünya
Ekonomik verileri ve
Analizi

Tahıl Ürünlerinde
Dünyada Yeni Trendler

Tahıl Değirmenciliğinde
Kalite Kontrol Metodları

10:15 – 10:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

10:30 – 11:15

Tahıl ve Yem Sektörü Dünya
Ekonomik verileri ve
Analizi

Lisanslı Depoculuk ve
Depolama Teknikleri

Tahıl Değirmenciliğinde
Proses Kontrol ve Otomasyon

11:15 – 11:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

11:30 – 12:15

Tahıl (Un) ve Yem
Tesislerinde Enerji Yönetimi

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-I

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-V

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-II

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-VI

12:15 – 13:30

Öğle Arası

Öğle Arası

Öğle Arası

13:30 – 14:15

Tahıl (Un) ve Yem
Tesislerinde
Enerji Yönetimi

Tahıl Değirmenciliğinde
Diyagram

Tahıl Değirmenciliğinde
Makine ve Mekanik Bakım

14:15 – 14:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

14:30 – 15:15

Yeni Ürün Geliştirme Teknikleri
(İnovasyon, Ar-Ge, Ür-Ge)

Tahıl Değirmenciliğinde
Diyagram

Tahıl Değirmenciliğinde
Ön Temizleme

15:15 – 15:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

15:30 – 16:15

Tahıl (Un) ve Yem Tesislerinde
Kalite Güvence ve Risk Analiz
Yöntemleri

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-III

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-VII

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-IV

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-VIII

16:15 – 16:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

16:30 – 17:15

Tahıl (Un) ve Yem Tesislerinde
Kalite Kontrol ve Risk Analiz
Yöntemleri

Tahıl Değirmenciliğinde
Katkı Maddeleri

Tahıl Değirmenciliğinde
Kırma Hatları

TABADER-YEM DEĞİRMENCİLİĞİ GRUBU PROGRAMI • SALON 1-2

SAATLER

1. GÜN: 21 Mart 2019
Giriş ve Ortak Alanlar Eğitimi
SALON 1

KONU BAŞLIKLARI

2. GÜN: 22 Mart 2019
Alanlara Özel Eğitimler
SALON 2

KONU BAŞLIKLARI

3. GÜN: 23 Mart 2019
Alanlara Özel Eğitimler
SALON 2

KONU BAŞLIKLARI

09:30 – 10:15

Tahıl ve Yem Sektörü Dünya
Ekonomik Verileri ve
Analizi

Yemcilik Sektöründe
Dünyada Yeni Trendler

Yem Proses Diyagramları

10:15 – 10:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

10:30 – 11:15

Tahıl ve Yem Sektörü Dünya Ekonomik verileri ve Analizi

Yem Değirmenciliğinde
Rasyon Hazırlama

Yem Proses Diyagramları

11:15 – 11:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

11:30 – 12:15

Tahıl (Un) ve Yem
Tesislerinde Enerji Yönetimi

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-I

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-V

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-II

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-VI

12:15 – 13:30

Öğle Arası

Öğle Arası

Öğle Arası

13:30 – 14:15

Tahıl (Un) ve Yem
Tesislerinde
Enerji Yönetimi

Yem Değirmenciliğinde
Rasyon Hazırlama

Yem Değirmenciliğinde
Ka
lite Kontrol Metotları

14:15 – 14:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

14:30 – 15:15

Yeni Ürün Geliştirme Teknikleri
(İnovasyon, Ar-Ge, Ür-Ge)

Yem Değirmenciliğinde
Katkı Maddeleri ve
Vitaminler

Yem Değirmenciliğinde
Proses Kontrol ve Otomasyon

15:15 – 15:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

15:30 – 16:15

Tahıl (Un) ve Yem Tesislerinde
Kalite Güvence ve Risk
Analiz Yöntemleri

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-III

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-VII

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-IV

YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİ
DEMOSU-VIII

16:15 – 16:30

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

Ders Arası (Coffee Break)

16:30 – 17:15

Tahıl (Un) ve Yem Tesislerinde
Kalite Kontrol ve Risk
Analiz Yöntemleri

Lisanslı Depoculuk ve
Depolama Teknikleri

Yem Değirmenciliğinde
Makine ve Mekanik Bakım